Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Koronaya yakalanan Aydınlı vatandaş yaşadıklarını anlattı

Koronaya yakalanan Aydınlı vatandaş yaşadıklarını anlattı
21.08.2020
326
A+
A-

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizde de görüldüğü günden bu yana 5 binin üzerinde kişinin hayatına mal olan yeni tip Korona virüs insanları tehdit etmeye devam ediyor. Aydın’ın Efeler ilçesinde bir kurumda güvenlik görevlisi olarak çalışan evli ve bir çocuk babası 35 yaşındaki Aydın Yaşar aniden ateşlendi. Rahatsızlığı sonrası durumdan şüphelenerek Aydın Devlet Hastanesi’ne giden Yaşar’ın covid-19 testi pozitif çıktı. Çıkan sonuç sonrası hastanede tedavi altına alınan Yaşar, hastane odasında çektiği video ile çevresini uyardı.

“Bana bulaşmaz, ben korunuyorum demeyin”

Vatandaşlara temastan olabildiğince kaçınmaları yönünde telkinlerde bulunan Yaşar, “Testin pozitif çıktığını öğrendiğim an psikolojik olarak yıkıma uğradım. Ama ayakta durmaya çalışmamız gerekiyor. Kapalı ortamda uzun süre kalmayın. Allah düşmanıma bile vermesin ama ‘bana bulaşmaz, ben korunuyorum, bana bir şey olmaz’ demeyin. Böyle diyenlere tel bir cevabım var. Kendimi koruyorum diye bir şey yok. Bulaşma ihtimali çok fazla. Mesafenizi koruyun, yoksa her şey size mesafeli olur. Vücudunuzda çok fazla ağrılar oluyor. Bu işin şakası yok. Yanımdaki hasta nefes alamaz hale geldi. Onu yoğun bakıma aldılar. Rabbim korona virüs hastası herkese şifa versin. Lütfen dikkat edin” dedi.

Murat Uçkaç
 

İLGİLİ HABER

Korona virüse yakalanan genç kız, hastane penceresinden yaşadıklarını anlattı Korona virüse yakalanan genç kız, hastane penceresinden yaşadıklarını anlattı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.